Seminar med Ben Furman for professionelle: Løsningsfokuserede greb til konfliktfyldte skilsmisser

Vi er nødt til at dele flere ideer og mere inspiration til at hjælpe børnene og forældrene i de svære, konfliktfulde skilsmisser. Vi har brug for at gøre op med de misforståelser, som står i vejen for, at du er til hjælp.

Hvis du allerede har set interviewet med psykiater Ben Furman, er du sikkert også blevet inspireret til at integrere de løsningsfokuserede ideer og metoder.

Simpelthen fordi: Du vil hellere være til hjælp end at bære brænde til bålet.

Derfor har vi lavet en helt særlig pakke til dig, et digitalt seminar med både oplæg og live cases, hvor psykiater Ben Furman og psykolog Jacob A. Cornett underviser dig i at bringe mere håb, gode ideer og samarbejde ind i de svære konfliktfyldte skilsmissesager mellem forældre

Du melder dig til på knappen herunder, og så griber du bare din telefon eller computer, når vi sender dig linket til pakken med det hele.

MELD MIG TIL

Hvad får du ud af det?

Du får faglige oplæg og diskussioner af de to erfarne og eftertragtede undervisere, som er vant til at træne fagpersoner. Du får endda set metoderne demonstreret med to skilte forældrepar, som møder op og lader sig interviewe af Ben Furman.

Du ser præsentationerne i dit eget tempo, du kan pause, spole tilbage, gå efter vand, se oplæggene igen – også efter du har prøvet det af.
Du kan prøve guides og ideer, af i din hverdag og så vende tilbage og stille spørgsmål til underviserne.

Indhold

Pakken svarer til en dags supercool workshop, og indeholder:

  • To oplæg, hvor Ben Furman præsenterer, hvordan han arbejder løsningsfokuseret med forældrepar, der er fastlåst i konflikt og med de børn, der er skal leve med det, Oplægget er optaget unikt til denne produktion.
  • En artikel, hvor Jacob A. Cornett perspektiverer og forklarer problematikken med de intense konflikter mellem skilte forældre med et bevægende case-eksempel, og præsenterer 5 innovative ideer og principper til bedre forløb, baseret på interviews og research med praktikere i feltet, specifikt optaget til denne produktion.
  • To live demonstrationer, hvor Ben taler med to danske forældrepar i højkonflikt efter skilsmisse og viser konkret, hvordan han arbejder med de løsningsfokuserede ideer.
  • Refleksion og diskussion af familiesamtalen mellem Jacob og Ben, hvor Ben ekspliciterer, hvad han gjorde i samtalen.
  • Manualiserede og strukturerede øvelser, der guider dig igennem en løsningsfokuseret proces, som du kan dykke ned i og øve dig på.
MELD MIG TIL

Det praktiske

Du modtager et link til hele herligheden, som ikke udløber.

Du slipper for transporttid og -omkostninger, du bestemmer pauserne, men du må selv give frokost.

Hele herligheden får du til den gode pris af 1.650 kr + moms (2.062,50 kr inkl. moms) for een plads.

Hvis I er flere fra samme arbejdsplads, skal I være søde at registrere jer individuelt eller vælge team-pakken på

5.000 kr + moms (6.250 kr inkl. moms) for et helt team på op til 10 personer.

Så hvad gør du nu?

Du tilmelder dig ved at trykke på knappen lige herunder, og skrive dit navn i mailen, samt hvormange pladser, du skal have. Så går resten af sig selv.

MELD MIG TIL