Det praktiske

Her kan du få svar på nogle af de praktiske spørgsmål om samtaler i klinikken.

Aut. psykolog Jacob A. Cornett

Forsikringsdækning

Fordi jeg er autoriseret psykolog, kan du bruge din forsikringsdækning her, og jeg indberetter samtalerne til sygeforsikringen ‘Danmark’, hvis du er medlem og har meddelt mig dit cpr.nr.

Pris

Parterapier varer 1 t 30 m og koster 1.850 kr.

Individuelle samtaler varer 1 t og koster 1.000 kr.

Du betaler med Mobilepay ved afslutning af samtalen.

Adresse

Slagelsegade 1, 4.tv, 2100 Kbh Ø.

Klinikken har venteværelse, som du går direkte op til fra gaden, uden at du behøver ringe på. Herfra kalder jeg dig eller jer ind.

Booking

Du booker en tid ved at ringe til mig, skrive en sms eller en mail. Du behøver ikke beskrive din situation udførligt, for jeg er alligevel nødt til at høre dig fortælle direkte om det til mig.

Hvis jeg ikke selv har ledige tider, henviser jeg til dygtige psykolog-kolleger, der matcher bedst muligt det, du henvender dig for.

Aflysning

Hvis du er nødt til at aflyse, skal det være inden klokken 15 dagen før den aftalte tid. Hvis du aflyser senere, vil du blive bedt om at betale for samtalen alligevel. Det er vigtig at du er opmærksom på den frist, for den gælder uanset din grund til at aflyse.

Opstart

Når I kommer som par eller du kommer alene første gang, er der ikke direkte noget du skal forberede dig på. Terapien er baseret på samtale og kontakt gennem dialog, og at det vigtige bliver sagt og bearbejdet i samtalen.

Efter første samtale er det en god ide, at du eller I går hjem og beslutter om vi skal lave flere aftaler. Når først den beslutning er truffet, bør du holde fast i den, så du ikke bliver fristet til at forlade forløbet, når det bliver svært.

Særligt for parterapi

Når I har besluttet jer for at fortsætte efter første samtale i parterapi, forpligter i jer på et minimumsforløb på fem samtaler fordelt med cirka to uger imellem. Det vil sige, at I bestiller et grundforløb på fem gange halvanden times parterapi, som udgangspunkt for parterapien.

Derefter aftaler vi samtaler fra gang til gang.