Det praktiske

Her kan du få svar på nogle af de praktiske spørgsmål om samtaler i klinikken.

Forsikringsdækning

Fordi jeg er autoriseret psykolog, kan du bruge din forsikringsdækning her, og jeg indberetter samtalerne til sygeforsikringen ‘Danmark’, hvis du er medlem.

Pris

Parterapier varer 1 t 30 m og koster 1.700 kr.

Individuelle samtaler varer 1 t og koster 950 kr.

Du betaler med Mobilepay.

Adresse

Slagelsegade 1, 4.tv, 2100 Kbh Ø

Booking

Da der for tiden er lukket for opstart af nye forløb, henviser jeg til nogle af vores dygtige psykolog-kolleger. Hvis du sender en mail eller en sms, hjælper jeg dig gerne videre.

Når der er åbent for nye forløb igen, booker du en tid ved at ringe til mig, skrive en sms eller ved at booke direkte i klinikkens kalender.

Aflysning

Hvis du er nødt til at aflyse, skal det være inden klokken 16 dagen før den aftalte tid. Hvis du aflyser senere, vil du blive bedt om at betale for samtalen alligevel.

Opstart

Når I kommer som par eller du kommer alene første gang, er der ikke direkte noget du skal forberede dig på. Terapien er baseret på samtale og kontakt gennem dialog, og at det vigtige bliver sagt og bearbejdet i samtalen.

Efter første samtale er det en god ide, at du eller I går hjem og beslutter om vi skal lave flere aftaler. Når først den beslutning er truffet er det nemlig en god ide at holde fast i den, så du ikke bliver fristet til at forlade forløbet, når det bliver svært.